BENVINGUDA / BIENVENIDA / BIENVENU


Ens complau donar per nascuda i presentar-vos la nova pàgina web que narrarà el desenvolupament de l'intercanvi entre el Lycée Jean Vigo de Millau (França) i el IES Eduardo Merello del Port de Sagunt (Espanya). Esperem que els comentaris i continguts ací expressats us agraden... BENVINGUTS I BENVINGUDES!!!



Nos complace inaugurar y presentaros la nueva página web que narrará el desarrollo del intercambio entre el Lycée Jean Vigo de Millau (França) y el IES Eduardo Merello del Puerto de Sagunto (España). Esperamos que los comentarios y contenidos aquí vertidos sean de vuestro agrado... BIENVENIDOS Y BIENVENIDAS!!!

4.12.08

GRAVACIÓ DE LA BANDA SONORA IV / GRABACIONES DE LA BANDA SONORA IV

DISSABTE 1 DE NOVEMBRE 2008:
L'alumna Marta Estal, de 2n de Batxillerat Humanístic, enregistrant la veu de la cançoneta a la peça "Lo doç pensar" de Pierre Chauchard.
El resultat, una vegada editada la cançó, ha estat excel·lent. Ja no sols per la qualitat tècnica de la veu de Marta, la seua idoneïtat de timbre vocal o l'interpretació veraç i sentida que realitza, també des de França ens han fet arribar les felicitacions a una dicció de la llengua occitana cantada veritablement aconseguida. 
Ja li ho hem dit en persona, però així i tot volem fer-ho constar al diari escrit que supossa aquest bloc per al projecte: ENHORABONA MARTA !!!!!!

SABADO 1 DE NOVIEMBRE 2008:
La alumna Marta Estal, de 2ª de Bachillerato Humanístico, grabando la voz del estribillo en la pieza "Lo doç pensar" de Pierre Chauchard.
Una vez editada la canción, el resultado ha sido de sobresaliente. No sólo por la calidad técnica de la voz de Marta, su idóneo timbre vocal o la veraz y sentida interpretación que realiza, también nos han llegado desde Francia las felicitaciones a una dicción de la lengua occitana cantada verdaderamente lograda.
Ya se lo hemos dicho en persona, aun así queremos que conste por escrito en este blog del proyecto: ENHORABUENA MARTA !!!!!!!!!!!!

Primers enregistraments... / Primeras tomas...


Marta interpreta la segona cançoneta / Marta interpreta el segundo estribillo


Vista des de la taula de mescla / Vista desde la mesa de mezcla



Marta Estal a un extrem, Pilar Peris i Leopoldo Amigo en l'altre / 
Marta Estal en un extremo, en el otro Pilar Peris i Leopoldo Amigo